21.5 C
Athens

Μέσι: Ορατός ο κίνδυνος να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο

Τελικώς το -έως τώρα- ποδοσφαιρικό ταξίδι του Μέσι στο Παρίσι δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, όπως φάνταζε στην αρχή για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

Ο 34χρονος αστέρας δεν έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς τη διαδρομή του στο Παρίσι, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην εικόνα του στο χορτάρι, καθώς  ακόμη ψάχνει το πρώτο του γκολ στη Ligue 1, αλλά και στα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει τον τελευταίο μήνα.

Με νέα τους ενημέρωση, οι Παριζιάνοι έκαναν γνωστό ότι ο Μέσι τίθεται οριστικά εκτός και από τον αγώνα της Παρί με τη Λειψία για την 4η αγωνιστική του Champions League λόγω νέου μυϊκού προβλήματος, που ανάγκασε τον Ποτσετίνο να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο του αγώνα με την Λιλ την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα οι Αργεντίνοι δημοσιογράφοι το πάνε ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας το ενδεχόμενο ο Μέσι να μείνει εκτός δράσης για πολλά περισσότερα ματς μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού γίνονται οι συζητήσεις για αντιμετώπιση του προβλήματος του στο γόνατο μέσω επέμβασης που λάβει χώρα στη Μαδρίτη.

Σε αυτό το σενάριο, ο Αργεντίνος θα μείνει εκτός για πάνω από ένα μήνα, χάνοντας τα επόμενα παιχνίδια της Παρί σε Γαλλία και Ευρώπη, καθώς και τις σημαντικές μάχες της εθνικής Αργεντινής για τα προκριματικά του Μουντιάλ απέναντι σε Ουρουγουάη (11/11) και Βραζιλία (15/11).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς