22.6 C
Athens

Προπονητής τζούντο χαστούκισε 13χρονη αθλήτρια μετά τον αγώνα (vid)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο βίαιος τρόπος με τον οποίο προπονητής τζούντο αντιμετώπισε 13χρονη αθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα της, καθώς δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή της.

Ο προπονητής, η κίνηση του οποίου μεταδόθηκε σε live streaming σε εκατοντάδες γονείς που παρακολουθούσαν ζωντανά την προσπάθεια των παιδιών τους από τον υπολογιστή λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, υποδέχεται την έφηβη με δύο χαστούκια, ενώ ταυτόχρονα τη σπρώχνει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο προπονητής δικαιολόγησε την πράξη του, κάνοντας λόγο για «μπατσούλες», ενώ τον υπερασπίστηκε και η ίδια η μητέρα της νεαρής αθλήτριας, που χαρακτήρισε τα χαστούκια «κακιά στιγμή», τονίζοντας πως «όλοι έχουμε δώσει σφαλιάρα στα παιδιά μας».

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι σαν κόρη μου. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια και προσπαθώ να την βάλω σε κάποιο δρόμο. Εχω κάνει τα πάντα για να την τραβήξω από παλιοπαρέες. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες ας το πω έτσι… Μπορεί να έδειξαν παραπάνω μπρουτάλ, αλλά υπάρχει ένα ιστορικό από πίσω. Η γονέας η ίδια μου λέει ότι άμα χρειαστεί να ρίξεις έστω και μια μπατσούλα, μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει θέμα», δήλωσε ο προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν απόδωσε όπως θα έπρεπε κι εγώ εκείνη τη στιγμή ξέφυγα. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να την ξυπνήσω γιατί δεν μου απόδωσε στο συγκεκριμένο ματς όπως θα έπρεπε. Στον τρίτο γύρο μου έκανε μια “κοιλιά” κι έγινε. Αυτά γίνονται στον αθλητισμό. Δεν υπήρχε σκοπός να τραυματίσουμε το παιδάκι ή να κάνουμε κάποια ζημιά. Εγινε πάνω στην ένταση, δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Ηταν της κακιάς στιγμής. Αν το θέμα δοθεί σε άλλη διάσταση από αυτή που πραγματικά είναι, εγώ καταστρέφομαι!».

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή για το θέμα, η μητέρα του κοριτσιού υπερασπίστηκε τον προπονητή: «Είμαι χωρισμένη, αυτός ο άνθρωπος τα αγαπάει τα παιδιά μου. Είναι σαν δεύτερος πατέρας τους. Δε με ενόχλησε γιατί έγινε πρώτη φορά, δεν έχει ξανασυμβεί και δε θα ξανασυμβεί πιστεύω. Ήταν μια κακιά στιγμή. Όλοι έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς