25.4 C
Athens

Ούτε τώρα ο ουραγός Ατρόμητος, 2-2 με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (vid)

Η φράση «όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μη χάσεις» ταιριάζει απόλυτα στον φετινό Ατρόμητο, ο οποίος για 8η αγωνιστική δεν πανηγύρισε τρίποντο παρότι προηγήθηκε δις στο «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στη Λαμία.

Οι Φθιώτες ισοφάρισαν ισάριθμες φορές και απέσπασαν τον βαθμό (2-2) για να διατηρηθούν στο +3 από τους ουραγούς Περιστεριώτες, οι οποίοι αγνοούν φέτος τη νίκη.

Και η αλήθεια είναι πως στη Λαμία διαμορφώθηκαν οι ιδανικές συνθήκες για να έρθει το ιδανικό αποτέλεσμα, αλλά τα λάθη στην άμυνα πληρώθηκαν ακριβά.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προηγήθηκε μόλις στο 19ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ. Ο Κουλούρης βρήκε ελάχιστα την μπάλα με το κεφάλι, ο Γκαραβέλης δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει με αποτέλεσμα ο Στρούγγης σε κενή εστία να σημειώσει το 0-1.

 

Παρότι δεν απειλήθηκε, ο Ατρόμητος δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου μέρους με… αυτογκόλ! Ο Σκόνδρας βρήκε χώρο από τα δεξιά και γέμισε γλυκά στην περιοχή, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να προσπαθεί να απομακρύνει αλλά άθελα του να δίνει στην μπάλα κατεύθυνση προς την εστία της ομάδας του για το 1-1.

 

Το τέμπο της αναμέτρησης ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν περισσότερες τελικές προσπάθειες και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν εκ νέου προβάδισμα στο 58′. Ο Ντένιτς βρήκε στα δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο που πλάσαρε και σκόραρε για το 1-2 απέναντι στην παλιά του ομάδα.

 

Και πάλι όμως η Λαμία – της μιας νίκης στο πρωτάθλημα – είχε την απάντηση αφού στο 79′ και ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Προβυδάκη, ο Βασιλαντωνόπουλος άλλαξε την πορεία της μπάλας και ο Αραμπούλι έγινε αποδέκτης για να σιγουρέψει το τελικό 2-2.

Ο Ατρόμητος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 82′ και στο 85′, όταν πρώτα ο Καστεγιάνο από κοντά σούταρε άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Γκαραβέλης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Κουλούρη πριν εκτελέσει ο Βασιλαντωνόπουλος.

 

ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Γήπεδο: Αθανάσιος Διάκος

Σκόρερ: 45+1′ αυτ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, 79′ Αραμπούλι / 19′ Στρούγγης, 58′ Βασιλαντωνόπουλος

Διαιτητής: Μανούχος

Κίτρινες: – / Σάλομον, Ντένιτς

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας (63′ Προβυδάκης), Ορτέγκα, Τζανδάρης (63′ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Τιρόνε (78′ Τσούκαλος), Καραμάνος (62′ Ελευθεριάδης), Μανούσος (85′ Μαζουλουξής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Πίριτς, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος (87′ Μουνίθ), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Ντένιτς (67′ Νάτσος), Σάλομον, Μπεντινέλι (75′ Κιβρακίδης), Καρτάλης (75′ Κλωναρίδης), Κουλούρης, Αραμπούλι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς