23.8 C
Athens

Οπαδός του Άρη ο άτυχος διανομέας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Το μήνυμα του Super 3

Ένας διανομέας παρασύρθηκε από ΙΧ σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης σήμερα τα ξημερώματα, με τον οδηγό να εγκαταλείπει τον τόπο του δυστυχήματος, όμως να συλλαμβάνεται στη συνέχεια από άνδρες της αστυνομίας.

https://athlosnews.gr/thessaloniki-katelixe-dianomeas-apo-trochaio-dystychima-synelifthi-o-odigos-tou-ochimatos-pou-ton-egkateleipse/

Ο άτυχος διανομέας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όμως κατέληξε έπειτα από λίγη ώρα.

Το δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Ανθέων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ΙΧ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όταν παρέσυρε, τραυμάτισε και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον αναβάτη του δίκυκλου.

Ο άτυχος άνδρας, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ήταν φανατικός οπαδός του Άρη, όντας στο πλάι του συλλόγου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τους οργανωμένους οπαδούς των Κιτρίνων (Super 3) να τον αποχαιρετούν με μία συγκινητική και φορτισμένη ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα στην συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Δημήτρη Ασημάκη, για τον πρόωρο και άδικο χαμό του.

Ο Δημήτρης, στην προσπάθεια του να βγάλει ακόμα ένα νυχτοκάματο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Ο αδελφός μας βγήκε στο δρόμο για να ζήσει τα παιδιά του, αλλά το βράδυ δε θα γυρίσει σπίτι…

Αδελφέ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς