16.7 C
Athens

Τότεναμ – Μ. Γιουνάιτεντ 0-3: Ο Ρονάλντο έδωσε το πρώτο φιλί της ζωής στον Σόλσκιερ (vid)

Με την ποιότητα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Έντινσον Καβάνι στη σύνθεσή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα – φιάσκο από την Λίβερπουλ στην προηγούμενη αγωνιστική, φεύγοντας με το «διπλό» από το Λονδίνο και την έδρα της Τότεναμ (0-3).

Πλέον, θέλει να κάνει μία νέα αρχή, με τον Σόλσκιερ να παίρνει το (πρώτο) φιλί της ζωής από τον Πορτογάλο άσο, το άστρο του οποίου έκρινε ακόμη μία αναμέτρηση για τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Από την άλλη τα Σπιρούνια εξακολουθούν να προβληματίζουν, δεν μπορούν να στεριώσουν νίκη σε ντέρμπι και παραμένουν «κολλημένα» στην 8η θέση με 2 βαθμούς λιγότερους από τη σημερινό τους αντίπαλο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο (1 γκολ και 1 ασίστ) και μία μεσοεπιθετική γραμμή που πετούσε φλόγες, η Γιουνάιτεντ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Τότεναμ.

Το ματς

Το σκορ άνοιξε στο 39′ και μετά από ένα ακυρωμένο τέρμα μέσω του VAR για τους γηπεδούχους, όταν Φερνάντες και Ρονάλντο συνεργάστηκαν άψογα για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν για το 0-1.

Ο Φερνάντες έκανε τη σέντρα-σουτ από τα δεξιά, έβγαλε σε θέση εκτέλεσης τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στη γωνία του Λιορίς, δίνοντας το προβάδισμα στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Η ΑΨΟΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να αντιδράσει άμεσα παρά τις κλασσικές ευκαιρίες των Σον και Λούκας με το σκορ να μένει απαράλλαχτο μέχρι οι ομάδες να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Ο Κριστιάνο μπήκε με τις ίδιες ορέξεις, αλλά είδε το VAR να του ακυρώνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 49ο λεπτό, καθώς η τεχνολογία τον «έπιασε» σε θέση οφσάιντ.

Σωστά προβλέψατε. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το πήρε προσωπικά και με ένα ακόμη δικό του σόλο βρήκε στον κατάλληλο χώρο την σωστή στιγμή τον Καβάνι, πιάνοντας στον ύπνο της άμυνα των Πετεινών, με τον Ουρουγουανό άσο να βρίσκει δίχτυα έπειτα από αρκετό καιρό σφραγίζοντας το τρίποντο της ομάδας του.

ΤΟ 0-2 ΤΟΥ ΚΑΒΑΝΙ

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε 3 λεπτά πριν το φινάλε με τον Ράσφορντ. Ο Άγγλος στράικερ πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάτιτς και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-3).

Αυτή η νίκη φέρνει τη Γιουνάιτεντ στην 5η θέση, όντας ισόβαθμη με την Άρσεναλ στους 17 βαθμούς έπειτα από 10 αγωνιστικές στο Νησί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 30/10

Λέστερ – Άρσεναλ 0-2 (5′ Γκάμπριελ, 18′ Σμιθ Ρόου)

Γουότφορντ – Σαουθάμπτον 0-1 (20’ Άνταμς)

Λίβερπουλ – Μπράιτον 2-2 (4’ Χέντερσον, 24’ Μανέ – 41’ Μουέπου, 65’ Τροσάρ)

Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 0-2 (6’ Ζαχά, 88’ Γκάλαχερ)

Μπέρνλι – Μπρέντφορντ 3-1 (4’ Γουντ, 32’ Λόουτον, 36’ Κορνέ / 79’ Γκόντος)

Νιούκαστλ – Τσέλσι 0-3 (65’, 77’ Τζέιμς, 81’ πεν. Ζορζίνιο)

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 (39′ Κριστιάνο Ρονάλντο, 64′ Καβάνι, 87′ Ράσφορντ)

Κυριακή 31/10

Νόριτς – Λιντς (16:00)

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ (18:30)

Δευτέρα 1/11

Γουλβς – Έβερτον (22:00)

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς