15 C
Athens

Ρούντιγκερ: Είμαι σε συζητήσεις για ανανέωση με την Τσέλσι, ο Τούχελ μου έδωσε μία νέα ζωή

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ για τη μέχρι τώρα πορεία του με τον Τούχελ στην Τσέλσι, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους Λονδρέζους για την ανανέωση της συνεργασίας του ενόψει των επόμενων σεζόν.

Ο Γερμανός σέντερ μπακ δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει με τους Μπλε του Λονδίνου, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι αρκετά χαρούμενος στην ομάδα και βλέπει το μέλλον του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Υπενθυμίζεται ότι Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν εδώ και μήνες από κοντά την περίπτωσή του, με τον Γερμανό, προς το παρόν, να μην έχει τάσεις φυγής από το Νησί, ακυρώνοντας κάθε πρόταση που φτάνει στα αυτιά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Sky Sports αναφορικά με το μέλλον του στην Τσέλσι:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω χαρούμενος εδώ (σ.σ Τσέλσι) και ο κόσμος μπορεί να το δει αυτό. Όσον αφορά το συμβόλαιο μου, συζητώ με την ομάδα. Αυτό δεν είναι για τα αυτιά κανενός. Είναι όπως ακριβώς είχα πει και μετά το Euro, ότι θα υπάρξουν συζητήσεις. Υπήρξε μια συνομιλία ανάμεσα στην Μαρία (Γκρανόφσκαϊα) και τον ατζέντη μου. Έχουμε μια κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τώρα και δεν έχω τίποτα να κάνω με τη φημολογία. Αυτό δεν είναι στο μυαλό μου τώρα. Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω γιατί γι’ αυτό ξυπνάω κάθε πρωί», ανέφερε αρχικά ο Ρούντιγκερ για να προσθέσει αναφορικά με τη σχέση του με τον Τούχελ.

«Ο Τούχελ μου έδωσε μια νέα ζωή. Δεν μπορώ να πω ότι μου είπε: “Πρέπει να είσαι αυτός που θα βγαίνει μπροστά και θα μιλάει στα αποδυτήρια”. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου. Μου αρέσει να τα δείχνω όλα μέσα στο γήπεδο. Μου είπε απλά τι περιμένει από εμένα, δηλαδή το φυσικό μου παιχνίδια, να είμαι δυναμικός, να είμαι ηγέτης».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς