13.2 C
Athens

Η Αλ Σαντ βάζει «φρένο» στις ορέξεις της Μπαρτσελόνα και στέλνει μήνυμα παραμονής του Τσάβι!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να σχεδιάζει ήδη τη νέα εποχή με τον Τσάβι στο τιμόνι της, ωστόσο η τωρινή ομάδα του Ισπανού προπονητή θέλησε να της ξεκαθαρίσει πως τα συμβόλαια είναι για να τηρούνται και η κατάσταση είναι στα χέρια της.

Με ανάρτηση-ανακοίνωση στο Twitter, η ομάδα από το Κατάρ έβαλε «φρένο» στα σενάρια που θέλουν τον Τσάβι να αποχωρεί άμεσα από τον σύλλογο, τονίζοντας πως έχει δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023 και πρωταρχικός του στόχος είναι οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια και η διατήρηση της Αλ Σαντ στην κορυφή της Λίγκας.

Βέβαια, όλα αυτά έρχονται σε αντίφαση με τον ειδικό όρο που φέρεται να υπάρχει στο συμβόλαιο του Τσάβι και τον θέλει να μένει ελεύθερος με μία σπάνια ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που προέκυπτε ενδιαφέρον από τους «Μπλαουγκράνα». Αυτό ήρθε και ο πρώην αρχηγός της σκέφτεται μόνο την επιστροφή του στο Καμπ Νου, παρόλο που στο Κατάρ θέλουν να τον κρατήσουν, με κάθε κόστος, στο πόστο του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση της Αλ Σαντ για το μέλλον του Τσάβι:

«Σε απάντηση όσων κυκλοφορούν τελευταία, η διοίκηση της Αλ Σαντ διαβεβαιώνει ότι ο Τσάβι έχει ακόμα συμβόλαιο δύο χρόνων με τον σύλλογο και είναι πλήρως συγκεντρωμένος στα επερχόμενα παιχνίδια της ομάδας, ώστε να τη διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να υπερασπιστεί τον τίτλο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς