16.6 C
Athens

Έρικσεν: Φεύγει από την Ιταλία με στόχο να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν πρόκειται να τα παρατήσει έτσι απλά στα 29 του έτη. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν «πέθανε» στο Πάρκεν το απόγευμα της 12ης Ιουλίου. Έμεινε ζωντανή, όπως και ο ίδιος και όπως όλα δείχνουν θα εξακολουθεί να του δίνει ώθηση, ακόμα και τώρα που όλα μοιάζουν δύσκολα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από τη γείτονα χώρα, οι «νερατζούρι» έχουν ενημερώσει ήδη τον Δανό άσο για τους κανόνες που ισχύουν στη Serie A, σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που αγωνίζονται με απινιδωτή στην καρδιά και πλέον ο ίδιος θα αναγκαστεί να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του στέγη για τα επόμενα χρόνια, αφού στην Ιταλία απαγορεύεται ρητά η χρήση απινιδωτή σε παίκτες της πρώτης κατηγορίας.

Ο Έρικσεν, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση της επόμενής του ομάδας, με την επιστροφή στην πατρίδα του να μην φαντάζει ως ένα μακρινό σενάριο, με την προϋπόθεση πάντα ότι οι γιατροί θα του δώσουν το τελικό «οκ» για τη συνέχιση της καριέρας του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς