24 C
Athens

Ίντερ: Μπαρέλα, ο επόμενος στο κομμάτι των ανανεώσεων

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2026 και στην Ίντερ ήδη σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις ανανέωσης, με το όνομα του Νικολό Μπαρέλα να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα και τα «πρέπει» του συλλόγου.

Οι «νερατζούρι» θέλουν να κρατήσουν το βασικό κορμό που τους οδήγησε στην κατάκτηση του Σκουντέτο πέρυσι, δίχως να την πληρώνουν όπως έγινε με τον Λουκάκου το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών Μέσων, ο Μπαρέλα τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των Μιλανέζων και εφόσον γίνει η απαραίτητη αύξηση στον μισθό του, αναμένεται να υπογράψει άμεσα την παραμονή του στο Σαν Σίρο για τα επόμενα 5 χρόνια, ακολουθώντας τον δρόμο του Αργεντίνου συμπαίκτη του.

Μάλιστα ο CEO των πρωταθλητών Ιταλίας, Μπέμπε Μαρότα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και με τον Μπαρέλα μέσα στις επόμενες ημέρες», ακυρώνοντας κάπως έτσι το δεδομένο ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης για τον 24χρονο μέσο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς