21.3 C
Athens

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Εμπαπέ σε βάθος τριετίας!

Την μεγαλύτερη του επιθυμία ενόψει της επόμενης τριετίας στον χώρο του ποδοσφαίρου αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο νεαρός σούπερ σταρ της Παρί και της εθνικής Γαλλίας αποκάλυψε πως ξέχωρα από τις προσωπικές και συλλογικές διακρίσεις επιθυμεί να αγωνιστεί με τα χρώματα των «τρικολόρ» στην Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι, μπροστά στους συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με τον Εμπαπέ αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατάλληλη αφορμή για να ζήσει το όνειρο της συμμετοχής σε μία Ολυμπιάδα και μάλιστα μέσα στο σπίτι του.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 θα είναι προτεραιότητα για μένα. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να το συμπεριλάβω στο συμβόλαιό μου, δεν θα διστάσω. Ξέρω πού θα περάσω μέρος του καλοκαιριού μου σε τρία χρόνια», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος άσος για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Είχα την ευκαιρία να ζήσω πολλά χάρη στον Θεό. Αλλά είναι πραγματικά αυτό που θέλω να πετύχω στην καριέρα μου. Είναι το DNA του αθλητισμού, το γεγονός που φέρνει κοντά τους ανθρώπους ολόκληρο τον κόσμο. Είναι η ευκαιρία να ανοίξει το άθλημά του στον κόσμο, να ανακαλύψει και άλλα αθλήματα. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για έναν αθλητή να ζήσει το όνειρό του.»

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς