17.9 C
Athens

Το μεγάλο όνομα που θέλει να φέρει η Νιουκάστλ τον Γενάρη και τα ερωτηματικά που προκαλεί

Η Νιουκάστλ έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των μεταγραφών στην Αγγλία και μετά την έλευση των Αράβων κάνει ρεαλιστικά όνειρα Ευρώπης ενόψει της συνέχειας, ειδικότερα εάν η ομάδα ενισχυθεί με τον τρόπο που ακούγεται ότι θα το κάνει τον ερχόμενο Χειμώνα.

Σίγουρα το νέο πρότζεκτ δισεκατομμυρίων των «Καρακάξων» θέλει χρόνο και δεν θα πιάσει το ταβάνι του από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία δεν μπορεί να κρυφτεί, σε μία εποχή που τα πάντα μοιάζουν ρόδινα στο St. James Park.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Νιουκάστλ δεν θα βγάλει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ από τα ανανεωμένα ταμεία της στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο θα επιχειρήσει να δημιουργήσει από νωρίς κρότο με τις κινήσεις της.

Το όνομα που συνεχώς ακούγεται στα αποδυτήρια των Ασπρόμαυρων τελευταία, είναι αυτό του Έντεν Αζάρ, ο οποίος δεν έχει αφήσει καθόλου καλές εντυπώσεις στη Ρεάλ, φαίνεται να μην λογίζεται ως μία βασική λύση από τον Αντσελότι και γενικότερα ψάχνεται για την επιστροφή του στο Νησί.

Εφόσον, κάτι τέτοιο εντέλει συμβεί, το πιθανότερο είναι ο Βέλγος σταρ να επιλέξει την παλιά του αγάπη στο βόρειο Λονδίνο (Τσέλσι), αλλά τα εκατομμύρια που τον περιμένουν στο Νιουκάστλ και η προοπτική μίας καλύτερης μέρας για τον ίδιο στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν αποκλείεται να του αλλάξει τη γνώμη, όπως αναφέρεται και σε σχετικό ρεπορτάζ του ESPN.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς