19.7 C
Athens

Τότεναμ: Στην πόρτα της εξόδου ο «ξενερωμένος» με το ποδόσφαιρο, Ντέλε Άλι

Ο Ντέλε Άλι εδώ και 2 χρόνια έχει ξεχάσει ότι είναι ποδοσφαιριστής και όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πολλά για να αλλάξει το σκηνικό που ο ίδιος έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του εντός των τεσσάρων γραμμών.

«Μπορεί να είμαι μόλις 23 ετών, αλλά ήδη με έχει κουράσει το ποδόσφαιρο», δήλωνε ο Άγγλος άσος λίγους μήνες πριν και έστειλε το πρώτο καμπανάκι στη διοίκηση της Τότεναμ. Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να πίστεψε (ξανά) στις δυνατότητες του την περίοδο που δοκίμαζε κι αυτός τις προπονητικές του αντοχές στο Βόρειο Λονδίνο, αλλά πώς μπορείς να ξυπνήσεις έναν άνθρωπο που έχει επιλέξει να σε αγνοεί;

Αυτό ακριβώς κάνει τα τελευταία χρόνια ο Ντέλε Άλι στην Τότεναμ και στο ίδιο το ποδόσφαιρο, με την τοποθέτησή του στη μεταγραφική λίστα του Ιανουαρίου να φαντάζει δεδομένη, όπως αναφέρει και σε ρεπορτάζ της το «Athletic».

Ο 25χρονος άσος έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην εξωγηπεδική του ζωή, παρά στα πεπραγμένα του εντός του αγωνιστικού χώρου, κάτι που εν πολλοίς τον θέτει εκτός των πλάνων του Εσπίριτο Σάντο στα «Σπιρούνια», με την ελπίδα ότι θα θυμηθεί κάτι από τον παλιό του εαυτό σε περίπτωση που βρει μία (νέα) ποδοσφαιρική στέγη, η οποία θα τον εμπνέει.

Ειδάλλως θα έχουμε άλλη μία περίπτωση Κρκιτς, Γουόλκοτ και πάει λέγοντας…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς