21.2 C
Athens

Απίστευτο κάζο και αποκλεισμός από τους «32» του Κυπέλλου Βελγίου για την Αντβέρπ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, Αντβέρπ, πάει από το κακό στο χειρότερο φέτος στο Βέλγιο, αφού μετά το σχετικά κακό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, γνώρισε και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αφού ηττήθηκε με 2-1 από την Βέστερλο στους «32» της διοργάνωσης σε νοκ-άουτ παιχνίδι και αποχαιρέτησε πρόωρα.

Η ομάδα του Μπράιαν Πρίσκε δεν έχει κατορθώσει να γευτεί τη χαρά της νίκης στα πέντε από τα τελευταία έξι της παιχνίδια και πλέον αντιμετωπίζει πολλά θέματα εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Μετά το «Χ» στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ πάει από το κακό στο χειρότερο και ο χθεσινός αποκλεισμός ήρθε για να «δέσει» το γλυκό, σε μία ομάδα που εδώ και ένα μήνα ψάχνεται για αντίδραση.

Το γκολ του συνήθη ύποπτου Σαμάτα στο 75′ δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει την κατάσταση, καθώς οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι της Β’ κατηγορία στο Βέλγιο είχαν προηγηθεί με «καθαρό» σκορ (2-0) από το πρώτο μέρος, χάρη στα τέρματα των Φαν Ντεν Κόιμπους (32′) και Φόστερ (43′).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς