24.3 C
Athens

NBA: Συνεχίζει απτόητος ο «σεληνιασμένος» Κάρι, εντυπωσιάζουν οι αθόρυβοι Τζαζ (vid)

Τη φετινή σεζόν, θα τα δούμε όλα στο NBA. Εκπλήξεις, μεγάλα καλάθια, πολλές αλλαγές και έναν άνθρωπο που επιτέλους θα παραδεχθεί ότι είναι εξωγήινος.

Περί του Στεφ Κάρι ο λόγος, ο οποίος όχι απλά δεν σταματάει να τα «κολλάει» από παντού, αλλά έχει βαλθεί να θυμίσει στους Γουίζαρντς τις -όχι και τόσο- παλιές καλές εποχές του πρωταθλητισμού, όταν έχαναν μόνο από τον κακό τους εαυτό.

Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος «μπόμπιρας» του Γκόλντεν Στέιτ έκανε ό,τι ήθελες και τους Μέμφις Γκρίζλις, πήρε ξανά την ομάδα του από το χέρι και σκόραρε μία αδιανόητη τριποντάρα από τα 7 μέτρα με το ένα πόδι κυριολεκτικά στον αέρα, χαρίζοντάς μας το highlight της βραδιάς.

Από εκεί και πέρα, αξίζει κανείς να εστιάσει στο εκρηκτικό ξεκίνημα των Γιούτα Τζαζ που με 7 διαφορετικούς διψήφιους σκόρερ πέρασαν και από την έδρα των Ρόκετς (122-91) αποδεικνύοντας ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα. Αυτή ήταν η 4η νίκη τους σε ισάριθμα ματς και πλέον το κοντινό μέλλον τους φέρνει κοντά σε ένα ιστορικό ρεκόρ, των 6 νικών στις πρώτες στροφές, που θα σημάνει και το καλύτερο ξεκίνημα της σύγχρονης ιστορίας τους στο NBA.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:
Σίξερς-Πίστονς: 110-102
Γουίζαρντς-Χοκς: 122-111
Μπουλς-Νικς: 103-104
Ρόκετς-Τζαζ: 91-122
Μάβερικς-Σπερς: 104-99
Γουόριορς-Γκρίζλις: 101-104

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς