24.6 C
Athens

Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 0-1: Πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι και την πρόκριση, επεισόδια πριν τη σέντρα

Η Νίκη Βόλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο θεσσαλικό ντέρμπι της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΑΟΤ στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επεισόδια πριν απ’ τη σέντρα και τον τραυματισμό ενός φιλάθλου.

Οπαδοί της Νίκης Βόλου, όταν εισήλθαν στην εξέδρα στο πέταλο γηπέδου Τρικάλων κινήθηκαν απειλητικά προς τις πτέρυγες και υπήρξε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να τους απωθήσουν. Κατά τα επεισόδια ένας φίλαθλος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Στο αγωνιστικό σκέλος το γκολ που έδωσε την πρόκριση στη Νίκη ήρθε στο 73′. Στο 72’ η Νίκη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μιράντα από τον Ευθυμίου κι ο Ροχάνο ευστόχησε στο αμέσως επόμενο λεπτό, σημειώνοντας το γκολ που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Σεντουριόν, Xειρίτραντας, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (82’ Νιάρος), Ελευθεριάδης (79’ Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (62’ Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (90’+3’ Αλιατίδης), Κάσσος (90’+3’ Μπόσιο), Βλαχομήτρος (46’ Λούκας Γκαρσία), Ροχάνο (85’ Τζιώρας).

Αναλυτικά οι ομάδες που βρίσκονται ήδη στη φάση των «16»: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Άγιος Νικόλαος, Ιωνικός, Βόλος, Παναθηναϊκός, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου

Πέμπτη 3/11

Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης (15:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς