20.5 C
Athens

Αδειάζει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα με το ποσό της αποζημίωσής του ο Κούμαν!

Τελικά, περισσότερο «πόνεσε» παρά ελάφρυνε την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν.

Μπορεί σε βάθος χρόνου οι «Μπλαουγκράνα» να ελπίζουν σε ανανέωση της αγωνιστικής τους εικόνας με τον Τσάβι να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη του δύσκολου αυτού έργου, ωστόσο στο παρόν ο Ολλανδός κυριολεκτικά «τα πήρε όλα κι έφυγε από το Καμπ Νου».

https://athlosnews.gr/bartselona-symfonise-me-tsavi-alla-menei-na-vrethei-i-formoula-apodesmefsis-tou-apo-tin-al-sant/

Και όταν λέμε «όλα» φυσικά δεν αναφερόμαστε σε τρόπαια, όπου κατέκτησε μόλις ένας Κύπελλο Ισπανίας κι αυτό χάρη στην οξυδέρκεια και το μεγαλείο του Μέσι πέρυσι, αλλά στο παχυλό ποσό με το οποίο θα τον αποζημιώσουν οι Καταλανοί, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Οι «Culers» έφτασαν στο αμήν τους με την εικόνα της ομάδας τους επί εποχής Κούμαν και με εντολή Λαπόρτα αποφάσισαν να «σπάσουν» τη συγκεκριμένη συμφωνία, οι οικονομικές συνέπειες της οποίας θα είναι τεράστιες.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός θα παραλάβει περίπου 12 εκατ. ευρώ από τη διοίκηση των Καταλανών, που με δεδομένους τους πονοκεφάλους από τις οφειλές των προηγούμενων ετών και τα κενά που άφησε πίσω του ο κορωνοϊός, θα χρειαστεί για άλλη μια φορά να βρουν την κατάλληλη «φόρμουλα» προκειμένου να αντιμετωπίσουν κι αυτή τη μπόρα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς