24.3 C
Athens

Μπακς – Τίμπεργουλβς 108-113: Φθηνή ήττα παρά την «40άρα» του εκπληκτικού Γιάννη (vid)

Ο Γιάννης τα έκανε όλα σωστά, αλλά οι Μπακς όλα λάθος στη Μινεσότα. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, ο «Greak Freak» πήρε από το χέρι τα Ελάφια στο ματς απέναντι στους Τίμπεργουλβς, αλλά αυτά προτίμησαν μία καταδικαστική για το σύνολο μοναξιά, πράγμα που τους στέρησε τη νίκη, αφήνοντας τον Έλληνα σούπερ σταρ με την… γλύκα του double-double, όμως όχι και της νίκης.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, το ματς στη Μινεσότα ήταν ένα ακόμη καλό μάθημα για την παρέα του Αντετοκούνμπο, που πρέπει (και φέτος) να καταλάβει ότι τα ματς δεν θα κερδίζονται μόνο με το χρονόμετρο ή τις ορέξεις του Γιάννη.

Οι Μινεσότα εκμεταλλεύτηκα τις χτυπητές αδυναμίες των «Ελαφιών» στην άμυνα, μάζεψαν αρκετά ριμπάουντ και είδαν τους Ράσελ και Τάουνς-Έντουαρτς να τραβάνε το κουπί στην επίθεση, έχοντας μαζί 54 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά από την Περιφέρεια.

Ο Γιάννης ολοκλήρωσε το ματς με 40 πόντους, πέτυχε επίσης double double με τα 16 ριμπάουντ που μάζεψε, ενώ μέτρησε επτά ασίστ και τρεις τάπες, σε μία βραδιά που πάλευε μόνος του, καθώς ο Μίντλετον ήταν μακριά από τα νερά του.

Από την άλλη, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 8 λεπτά στη Μινεσότα, μετρώντας δύο πόντους, ένα ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

Δωδεκάλεπτα: 34-44, 58-66, 79-94, 108-113.

Τα highlights:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς