17.8 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Κούμαν!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόλυση του Ολλανδού τεχνικού μετά την ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο - Ο Τσάβι είναι ο επικρατέστερος για διάδοχος στον καταλανικό πάγκο

Η ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης πως ο Ολλανδός κόουτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την Πέμπτη (28/10) θα αποχαιρετήσει στο προπονητικό κέντρο τους παίκτες του.

Τα ισπανικά Μέσα είχαν διαρρεύσει νωρίτερα πως ο Ζοάν Λαπόρτα ήταν έξαλλος μετά την ήττα από τη Ράγιο και φρόντισε να επισπεύσει τις διαδικασίες ενημερώνοντας τον ίδιο τον Κούμαν πριν καν η αποστολή επιστρέψει στη Βαρκελώνη από τη Μαδρίτη.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται φέτος στην 9η θέση μετά από 10 αναμετρήσεις και στο -6 από την κορυφή, ενώ στο Champions League έχει συγκομιδή τριών βαθμών σε τρία παιχνίδια. Με τον Κούμαν στον πάγκο της είχε απολογισμό 40 νίκες, 11 ισοπαλίες και 16 ήττες από το καλοκαίρι του 2020 που προσελήφθη ο Ολλανδός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς