21.7 C
Athens

Φάμπρι: «Πολλοί θεωρούν ότι είμαι παλιομοδίτης – Θέλω πολύ να γυρίσω στους πάγκους»

Το όνομα Φάμπρι (ή Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ Πενέλας όπως είναι το πλήρες του) δεν έχει συνδυαστεί με επιτυχίες στο μυαλό των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ο πάλαι ποτέ τεχνικός όχι μόνο έφυγε… νύχτα, αλλά έκτοτε δεν καρποφόρησε σε καμία από τις ομάδες που πήγε.

Σήμερα βρίσκεται στα αζήτητα και ο ίδιος εξέφρασε την στεναχώρια του για το γεγονός αυτό, μέσα από δηλώσεις του στην ισπανική AS.

«Δεν δουλεύω σε ομάδα και είμαι στεναχωρημένος, γιατί δεν έχω προπονήσει δύο χρόνια. Είχα μερικές κρούσεις, αλλά δεν με έπεισαν. Είναι δύσκολο γιατί νιώθω προετοιμασμένος και διαπιστώνω ότι με έχουν ξεχάσει, ενώ θέλω πολύ να γυρίσω στους πάγκους το συντομότερο δυνατόν.  Έχω δουλέψει σε 19 ομάδες και μου λείπει το ποδόσφαιρο.

Σήμερα ένας προπονητής εκτιμάται περισσότερο για την επιρροή του στα social media παρά για τις γνώσεις του. Φαντάζομαι ότι πολλοί θεωρούν πως είμαι παλιομοδίτης. Αλλά εγώ θεωρώ πως έχω περισσότερα εφόδια από ποτέ, είμαι πιο έμπειρος από πριν, γιατί στο τέλος μαθαίνεις και βελτιώνεσαι μετά από κάθε εμπειρία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς