19 C
Athens

Ολυμπιακός: Να διατηρήσει το αήττητο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σήμερα την δεύτερη διαβολοβδομάδα του στην Euroleague, αφού υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου (21:00 NovasportsPrime) με μοναδικό του στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Οι Πειραιώτες στη διοργάνωση της Euroleague προέρχονται από ήττα στη Μόσχα και απόψε το βράδυ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα ώστε να κλείσουν την δεύτερη εβδομάδα διπλών παιχνιδιών με ισάριθμες νίκες και να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χασάν Μάρτιν, αφού ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει υγρό στα γόνατα και δεν θα αγωνιστεί, όμως υπολογίζει κανονικά τον Κώστα Παπανικολάου που είχε έναν μικρό τραυματισμό στο γόνατο, στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα.

Η μαγνητική του Κώστα ήταν καθαρή κι έτσι ο Έλληνας φόργουορντ θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς και θα βρίσκεται στην αποψινή μάχη του ΣΕΦ.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί που βρίσκονται στο 2-3 στην φετινή κατάταξη, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Σνάιντερ και Λέιμερς, στην προσπάθειά τους να γίνουν η πρώτη ομάδα φέτος που θα περάσει νικηφόρα από την έδρα του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι μετράνε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι κόντρα στις Μπασκόνια, Ρεάλ και Ζαλγκίρις και απόψε το βράδυ θα επιδιώξουν για το καρέ, που θα τους διατηρήσει αήττητους στους αγώνες τους στο ΣΕΦ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς