21.4 C
Athens

Ικάρντι και Γουάντα Νάρα είναι ξανά μαζί: Το γράμμα αγάπης του Αργεντίνου που έσωσε τον γάμο τους (pic)

Τελικά το «παραμύθι» είχε αίσιο τέλος. Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα είναι ξανά μαζί, μετά τα όσα ανέφερε στη γραπτή της δήλωση – ενημέρωση στο Instagram η γυναίκα του Αργεντίνου άσου της Παρί, που λίγο έλειψε να χαλάσει μια για πάντα τον γάμο του.

Η «εκρηκτική» Νάρα υπογράμμισε πως παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον Αργεντίνο στράικερ τον δέχθηκε ξανά πίσω, καθώς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της μακριά του, παρόλο που μέσα στις μέρες του μεταξύ τους επεισοδίου είχαν υπογραφεί όλα τα έγγραφα διαζυγίου, μέχρι τελικά να έρθει η επανένωση με αφορμή ένα ερωτικό γράμμα του Ικάρντι.

Ο επιθετικός των Παριζιάνων «κέρδισε» ξανά τη γυναίκα του με τη φράση «Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο» και πλέον οφείλει να είναι πιο προσεκτικός στις συνομιλίες του στο Instagram και -επιτέλους- να συγκεντρωθεί ξανά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά το μήνυμα επανένωσης της Νάρα στο Instagram:

«Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλοί ήμασταν και πόσο χαρούμενοι. Ήμουν πολύ πληγωμένη από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε.

Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο”.

Και εκεί συνειδητοποίησα κάτι: ότι έχοντας τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια.

Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον ελεύθερα. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς