18.7 C
Athens

Μπέκαμ: Δέχθηκε να γίνει το πρόσωπο του Μουντιάλ στο Κατάρ έναντι 177 εκατ. ευρώ!

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο Μπέκαμ τους έκανε τη χάρη! Ο παλαίμαχος θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να αποδεχθεί τη «χρυσή» πρόταση των διοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και τον Χειμώνα του 2022 θα βρεθεί στα γήπεδα αλλά και σε κάθε γωνιά της χώρας, όντας το πρόσωπο της διοργάνωσης, σε μία συμφωνία που θα του αποφέρει συνολικά 177 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μπέκαμ είχε τους ενδοιασμούς του στην αρχή, καθώς ήταν κατά της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των απάνθρωπων συνθηκών εργασίας στο Κατάρ ενόψει του Μουντιάλ το 2022, ωστόσο εντέλει πείστηκε από τη στάση των αρμόδιων αρχών και μπροστά στο «χορό» των εκατομμυρίων είπε το πολυπόθητο «ναι», που θα τον μετατρέψει σε κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας «Μουντιάλ Κατάρ 2022».

Έτσι, ο Άγγλος, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί και ιδρυτή – πρόεδρο της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, θα προμοτάρει παντού τα Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αλλά και την αθλητική «κληρονομιά» του κράτους, γεμίζοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό με 177 εκατομμύρια σε βάθος τριών ετών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς