12 C
Athens

Ο Πόποβιτς υποκλίθηκε στην εργατικότητα του Γιάννη και τον συνέκρινε με τους Κόμπι, Σακίλ και Μάτζικ!

Όταν μιλάνε για σένα οι κορυφαίοι, ξέρεις ότι βρίσκεσαι στην ελίτ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε για άλλη μία βραδιά από το χέρι τους Μπακς, νικώντας αυτή τη φορά τους Σαν Αντόνιο Σπερς και απέδειξε ότι ούτε και φέτος αστειεύεται για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή!

Ο Greak Freak ήταν καθοριστικός με 21 πόντους, άγγιξε το triple-double και άφησε ξανά… άφωνο τον σπουδαίο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος εν συνεχεία του έβγαλε το καπέλο τοποθετώντας τον σε μία κλειστή λίστα με τους κορυφαίους όλων των εποχών, σε ό,τι έχει να κάνει με τον ταλέντα και την τελειομανία στη δουλειά.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός κόουτς έβαλε τον Γιάννη στην ίδια πρόταση με ονόματα-θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ, λέγοντας ότι το ταβάνι του Έλληνα MVP είναι το ταβάνι, το οποίο πλέον σχεδόν ακουμπάει!

Αναλυτικά οι αποθεωτικές δηλώσεις του Πόποβιτς για τον «δικό μας» Γιάννη:

«Οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι πάθος και εργατικότητα έχει. Για να φτάσεις εκεί που έφτασε, δεν συμβαίνει μόνο επειδή έχεις ταλέντο ή σωματικά προσόντα. Έχει την ίδια επιθυμία να νικήσει, κάθε βράδυ, με παίκτες σαν τον Σακίλ, τον Κόμπι, τον Ντάνκαν και τον Μάτζικ. Ταβάνι του είναι ο ουρανός και τον… φτάνει. Πλέον δουλεύει στις δεξιότητές του, σουτάρει καλύτερα και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι φανταστικός».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς