20.2 C
Athens

Τσέλσι – Νόριτς 7-0: Γελοιοποίησε την ομάδα-ανέκδοτο του Φάρκε! (vid)

Ποιος θα σταματήσει αυτή την Τσέλσι; Είναι δεδομένο ότι δεν θα έκανε ποτέ η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά πραγματικά αναρωτιόμαστε μέχρι που θα φτάσει και φέτος η ποδοσφαιρική μηχανή του Τούχελ που έχει βάλει για τα καλά μπρος τις μηχανές και έχουμε ακόμα Οκτώβρη.

Τι κι αν έλειπε το βαρύ πυροβολικό (Λουκάκου) η Τσέλσι έκανε πάρτι με 7 τέρματα απέναντι στην τραγική Νόριτς, που αν θέλει να έχει έστω και λίγες ελπίδες για παραμονή στα σαλόνια της Premier και από την επόμενη σεζόν, τότε θα πρέπει να βρει μία διαφορετική τακτική προσέγγιση και σίγουρα έναν διαφορετικό καθοδηγητή από τον πάγκο, καθώς οι επιλογές του Φάρκε όχι μόνο την διασύρουν, αλλά «χαλάνε» και το όνομα πολλών από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της.

Ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την… παράδοση που τον θέλει να είναι «παρών» σε κάθε διασυρμό των Καναρινιών από τους «μεγάλους» της Premier League. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που ο Φάρκε ξεκινά τον Γιαννούλη σε αναμέτρηση με τους «μεγάλους» της Premier, η τριάρα στο ημίχρονο είναι εξασφαλισμένη.

Μετά τις Λίβερπουλ – Σίτι, ήρθε και η σειρά της Τσέλσι να κάνει πάρτι κόντρα στα Καναρίνια, που αν συνεχίσουν έτσι θα χαιρετήσουν από πολύ νωρίς το τρένο της παραμονής.

Κάκιστη και η σημερινή παρουσία του Έλληνα μπακ, που σε 45 λεπτά συμμετοχής υπέπεσε σε 6 λάθη, με τις μισές του πάσες να καταλήγουν σε αντίπαλο (μόλις 3/7 εύστοχες μεταβιβάσεις), κάτι που ανάγκασε τον προπονητή του να τον αντικαταστήσει ξανά στην ανάπαυλα.

Ο Μέισον Μάουντ με τρία γκολ πήρε δικαιολογημένα το βραβείο του MVP σπίτι του, με τους Μπλε να οργιάζουν εντός των τεσσάρων γραμμών, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τη φετινή κούρσα τίτλου στο Νησί.

Συγκεκριμένα και για να τα πάρουμε με τη σειρά, στο 8′ ο Ζορζίνιο γύρισε τη μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής της Νόριτς και με τους αμυντικούς των Καναρινιών να είναι απλοί παρατηρητές της φάσης, ο Μάουντ βρήκε το χώρο για να εκτελέσει τον Κρουλ, γράφοντας με περιπετειώδη τρόπο το 1-0.

Η Τσέλσι συνέχισε να εκμεταλλεύεται τις χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα της Νόριτς και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Χάντσον Οντόι στο 18′, για να έρθει ο Ρις Τζέιμς στο 42′ να πετύχει και τρίτο γκολ για την ομάδα-τρένο του Τόμαχ Τούχελ, πριν οι δύο ομάδες αναχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Το 3-0 με τον Τζέιμς:

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν έκοψαν ταχύτητα, συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και με αφορμή την αποβολή του Γκίμπσον στο 65′ «σκότωσαν» ολοκληρωτικά τα Καναρίνια, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 7-0!

«Δράστες» των επόμενων τερμάτων για τους Μπλε, οι Μάουντ με 2 γκολ, Τσίλγουελ με υπέροχο τελείωμα μετά από άψογη μπαλιά του Κόβασιτς και Άαρονς, που σκόραρε στην λάθος εστία για το 5-0.

Δείτε τα όλα παρακάτω:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς