19.4 C
Athens

Σάκκαρη: Αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποφάσισε να εγκαταλείψει στη μέση τον ημιτελικό με την Αλεξάντροβα!

Άδοξο τέλος μπήκε στη διαδρομή της Μαρίας Σάκκαρη στο Kremlin Cup, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ένιωσε έντονη αδιαθεσία στα μισά του πρώτου σετ και αποφάσισε να αποσυρθεί

Και ξαφνικά αποκλεισμός λόγω αδιαθεσίας για την Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε νωθρά τον ημιτελικό κόντρα στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα για το Kremlin Cup και μετά από 23 λεπτά στο κορτ και με το σκορ στο 4-1 υπέρ της Ρωσίδας αποφάσισε να εγκαταλείψει τον αγώνα, αφού πρώτα είχε μετρηθεί το οξυγόνο και η πίεσή της!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ένιωσε έντονη αδιαθεσία στη μέση του του πρώτου σετ και ενώ έβλεπε την Ρωσίδα αντίπαλό της να την «σφυροκοπά» με χτυπήματα και στις δύο γωνιές.

Η Ρωσίδα ήλεγχε πλήρως τον αγώνα, με τη Σάκκαρη να μοιάζει στα χαμένα και τελικώς να αποσύρεται από την διεκδίκηση της πρόκρισης λόγω αδιαθεσίας, αποφασίζοντας ορθώς να μην ρισκάρει περισσότερο την υγεία της.

Στο πρόσωπο της Μαρίας μπορούσες εύκολα να διακρίνεις την κόπωση αλλά και την στενοχώρια για αυτή την εξέλιξη, τη στιγμή που η Αλεξάντροβα πανηγύρισε μία ξεκούραστη και απρόσμενη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Άνετ Κονταβέιτ από την Φινλανδία.

Το σκορ μέχρι την οριστική διακοπή λόγω απόσυρσης: 4-1 game υπέρ της Αλεξάντροβα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς