25.6 C
Athens

Πάσχει από κατάθλιψη ο Πέλκας, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Δημήτρης Πέλκας κατάφερε να εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία στα 10 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι, όταν γέμισε με 7 γκολ και ισάριθμες ασίστ την στατιστική του στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο φέτος τα πράγματα δεν κυλούν το ίδιο καλά για τον ίδιο, που μετράει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής και μόλις ένα γεμάτο 90λεπτο απέναντι στον Ολυμπιακό για το Europa League.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Τουρκία η όλη εξέλιξη της φετινής χρονιάς έχει δημιουργήσει πολλά ψυχολογικά προβλήματα στον διεθνή Έλληνα άσο, που δεν αποκλείεται να πάσχει από κατάθλιψη, που εν πολλοίς του στερεί τη δυνατότητα να αποδώσει αυτό που μπορεί στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για πολλαπλά προβλήματα στις σχέσεις του με τον Πορτογάλο προπονητή, τα οποία έχουν οδηγήσει τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ σε ένα ψυχολογικό αδιέξοδο σχετικά με το μέλλον του στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, Λιόν, Ρούμπιν Καζάν και Γκλάντμπαχ διεκδικούσαν την υπογραφή του 28χρονου άσου, ο οποίος προτίμησε να μείνει στην Τουρκία, απόφαση που μέχρι τώρα δεν δικαιώνει το σκεπτικό του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς