17.9 C
Athens

Μπανιώτης: Η ψυχούλα μου θέλει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, πήγα στον Ολυμπιακό για τα χρήματα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Χάρης Μπανιώτης έκανε την πρόβλεψή του για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων την Κυριακή (24/10), λέγοντας πως η « η ψυχούλα του θέλει να κερδίσει ο Δικέφαλος» που σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του πάει με καλύτερη ψυχολογία στο ματς, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

«Τελείωσε το ματς και μου λέει ο πρόεδρος σε θέλω. Στον δρόμο μου είπε για τον Ολυμπιακό. Εγώ του είπα δεν ξεσηκώνομαι τώρα και μου είπε θα πας θες, δεν θες, ο ΠΑΟΚ θα πάρει χρήματα. Αλλά και εγώ πήρα διπλάσια χρήματα. Δεν ήταν, όμως, ο σκοπός μου να κάνω αυτή την μεταγραφή. Εγώ ήμουν δεμένος με την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Metropolis»:

«Την ιστορία μου την έχω πει. Ανανέωσα το 1985 για άλλα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ήμουν ευχαριστημένος γιατί ήμουν από μικρός στον ΠΑΟΚ. Τα χρόνια, βέβαια, ήταν και διαφορετικά. Μετά, λοιπόν, από ένα παιχνίδι, το 6-1 επί του Ολυμπιακού στις Σέρρες, ο πρόεδρος, Χάρης Σαββίδης, σε μία περίοδο που είχε οικονομικά προβλήματα η ΠΑΕ, μου είχε πει σε θέλω. Χωρίς να έχει τα σημερινά έξοδα, αλλά δεν υπήρχαν ούτε τα έσοδα. Τότε, όμως, παίζαμε μπροστά σε 40.000 κόσμο και τώρα τους… ψάχνουμε. Δεν υπάρχει Μπανιώτης, ούτε Σκαρτάδος γι’ αυτό δεν πάει ο κόσμος. Ο ξένος έρχεται και φεύγει» είπε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε:

«Τελείωσε το ματς και μου λέει ο πρόεδρος σε θέλω. Στον δρόμο μου είπε για τον Ολυμπιακό. Εγώ του είπα δεν ξεσηκώνομαι τώρα και μου είπε θα πας θες, δεν θες, ο ΠΑΟΚ θα πάρει χρήματα. Αλλά και εγώ πήρα διπλάσια χρήματα. Δεν ήταν, όμως, ο σκοπός μου να κάνω αυτή την μεταγραφή. Εγώ ήμουν δεμένος με την ομάδα, δεν ξεχνάω ότι πήγα στον ΠΑΟΚ 14 ετών. Πέταξε η ψυχή μου όταν μου είπαν ότι θα βγάλω δελτίο στον ΠΑΟΚ».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι σημείωσε: «Είναι ντέρμπι. Εμείς είμαστε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, έχουμε κάνει βήματα προς τα μπροστά και θα μας βοηθήσει που δεν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. Η ψυχούλα μου θέλει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να το χτυπήσει. Από αυτά που μου έχουν δείξει οι δύο ομάδες είναι ότι δεν είναι αυτές που πρέπει να είναι. Όσον αφορά αυτό που έγινε με τον Βόλο, ναι μπορεί να γίνει. Είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Βόλου που πάλεψε από το 4-1 και το γύρισε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς