20.5 C
Athens

Ικάρντι – Νάρα: Ο Αργεντίνος της ζήτησε να κλείσει τα social media κι αυτή ανέβασε γυμνή φωτογραφία (pic)

Δεν θα απαλλαχθούμε έτσι απλά από τον γάμο του Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα. Το σίριαλ της σχέσης τους απ’ ότι φαίνεται έχει κι άλλα επεισόδια, αφού παρά την αρχική δημοσίευση επανένωσης από την Νάρα, τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή κάνουν λόγο για οριστικό διαζύγιο του ζευγαριού, μετά και τις απαιτήσεις του άσου της Παρί.

Ποιες είναι αυτές; Η Γουάντα να κλείσει όλα τα social media, ώστε ο γάμος τους να μην έχει άλλες εξωτερικές «παρεμβολές», μία απόφαση που φέρεται να έκανε έξαλλη την πρώην (;) σύζυγο και μάνατζέρ του, που ως… αντίποινα ανέβασε μία άκρως προκλητική, αλλά συνηθισμένη για την ίδια, φωτογραφία μέσα από το ντουζ στo Ιnstagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

Την ίδια στιγμή ο Αργεντίνος άσος εξακολουθεί να ανεβάζει φωτογραφίες με προσωπικές του στιγμές με τη Νάρα, αποδεικνύοντας ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό του παρόν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η «La Repubblica», πάντως, υποστηρίζει πως το ζευγάρι όχι μόνο έχει χωρίσει αλλά κι ότι θα τα… σπάσουν και επαγγελματικά, καθώς θα συναντηθούν άμεσα για να βάλουν οριστικό τέλος (και) στη συνεργασία τους.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς