18 C
Athens

Τοποθετήθηκε για το θέμα Σάσα – Μπεναλουάν ο Μάντζιος: «Κανείς πάνω από την ομάδα»

Λακωνικός, αλλά ξεκάθαρος ο Άκης Μάντζιος σε ό,τι έχει να κάνει με το επεισόδιο τους Λούκας Σάσα με τον Γιόχαν Μπεναλουάν στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής.

Ο προπονητής του Άρη αιτιολόγησε με μία απλή αλλά και συνάμα ξεκάθαρη πρόταση τον λόγο πίσω από το «κόψιμο» των Σάσα και Μπεναλουάν από την αποστολή του αγώνα με τη Λαμία την περασμένη Δευτέρα, λέγοντας ότι «κανείς δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα», με το θέμα πάντως να θεωρείται λήξαν μετά την απολογία των δύο παικτών την Τετάρτη.

Πλέον μένει να φανεί εάν οι δύο ποδοσφαιριστές επιστρέψουν στην αποστολή και την δράση για το ματς με τον Παναιτωλικό (24/10, 16:00), με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει εντός της ημέρας τις επιλογές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου στην κάμερα της NOVA:

Για το ζήτημα του γκολ:

«Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί, να βάλουμε γρήγορα γκολ και να απελευθερωθούμε. Εμείς θέλουμε γκολ από όπου κι αν προέρχονται. Γκολ, που θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε, ώστε να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που αποδεδειγμένα μπορούμε».

Για την άμυνα του Άρη:

«Πράγματι, η άμυνά μας είναι ατού για εμάς. Είναι πολύ καλό αυτό το στοιχείο που διαθέτουμε. Πρέπει να λέμε και τα καλά μας, να μην μηδενίζουμε τα πάντα στην ομάδα. Μας έχει βοηθήσει πολύ η άμυνα στην κατάκτηση των 11 βαθμών, που έχουμε ως τώρα».

Για το περιστατικό ανάμεσα σε Μπεναλουάν και Σάσα:

«Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Περιμένουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο. Είναι νέα ομάδα, με νέο προπονητή, με ό,τι αυτά τα στοιχεία συνεπάγονται. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς. Αυτό που θέλουμε, είναι ένα δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι στη σειρά. Αυτό είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς