23.3 C
Athens

Πετρούνιας: Η δήλωση μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που πρεσβεύω

Σάλος προκλήθηκε μετά τη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφορικά με το #MeToo και τις πολλές καταγγελίες για κακοποίηση στον χώρο του αθλητισμού, από τη μέρα που έσπασε πρώτη τη σιωπή της η Μαρία Μπεκατώρου.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής της Ενόργανης και χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «Δεν έχω δει αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο» και άφησε να εννοηθεί πως δεν είναι αληθινές οι εν λόγω καταγγελίες.

Μετά τον σάλο, ο Πετρούνιας προσπάθησε να τα… γυρίσει και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η στήριξη του σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη.

«Η δήλωση μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξη μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη», έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς