12.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Το ξεκίνημα και η υπόσχεση

Ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος περιμένει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να κάνει πράξη την υπόσχεσή του για ένα γκολ κόντρα στην Μπέρνλι

Όπως ανέφερε και ο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου δύο από τα στοιχεία που είναι υπέρ της ομάδας του πριν ξεκινήσει ο αγώνας, είναι αφενός η δύναμη της έδρας και αφετέρου η μηδαμινή πείρα του αντιπάλου από ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αυτό που συνεπάγεται είναι πως οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να μπουν με φούρια στο ματς, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, να φοβίσουν τον αντίπαλο και αν είναι δυνατόν να σκοράρουν στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει το παιχνίδι στο δικό του γρήγορο τέμπο με τη μπάλα κάτω, σημείο που επίσης υπερτερεί και φυσικά να προσέξει πολύ τις στημένες μπάλες και γενικώς κάθε φορά που σηκώνεται η μπάλα από την Μπέρνλι.

Ακόμα και τα κόρνερ χρειάζεται να παραχωρούνται μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Λεπτομέρειες, αλλά σε τέτοια παιχνίδια όλα παίζουν τον ρόλο τους.

Από κει και πέρα αξίζει κανείς να αναφερθεί στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο άνθρωπος των 4 γκολ σε 2 επίσημα παιχνίδια, επιβεβαίωσε και με τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου πως απολαμβάνει κάθε στιγμή του στον Ολυμπιακό. Έχει καταφέρει ήδη να δεθεί με τον κόσμο και να βγάλει ηγετικά χαρακτηριστικά στα παιχνίδια.

Παράλληλα, προσφέρει σε όλους τους τομείς και κυρίως στο σκοράρισμα, κάτι που είχε λείψει από  τους Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια. Ο προπονητής, οι συμπαίκτες του και ο κόσμος στηρίζουν πολλά πάνω του και κόντρα στους Άγγλους και ο ίδιος κάθε άλλο παρά φοβάται να σηκώσει το βάρος. Αν κάνει και πράξη την υπόσχεση του για γκολ το βράδυ της Πέμπτης, όλα θα είναι καλύτερα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς