20.7 C
Athens

Πέφτει στα… πόδια της Γουάντα Νάρα ο Ικάρντι: «Ευχαριστώ που με εμπιστεύεσαι ακόμα…» (pics)

Ικάρντι – Γουάντα Νάρα, σημειώσατε… Χ! Το ζευγάρι που έχει «κλέψει» μέχρι και τη λάμψη του Champions League, συγκεντρώνοντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, δεν πρόκειται να μας αφήσει χωρίς να παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της επεισοδιακής τους σχέσης, που θέλει τον Αργεντινό άσο να πέφτει στα πόδια της συζύγου και μάνατζέρ του προκειμένου να τον δεχθεί πίσω.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα δημοσιεύει ο Ικάρντι στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram οι δυο τους βρίσκονται ξανά στον δρόμο της επανένωσης, καθώς δεν είναι λίγες (για την ακρίβεια είναι υπερβολικά πολλές) οι φωτογραφίες που ανεβάζει καθημερινά ο άσος της Παρί, στις οποίες και φέρεται να βρίσκεται κοντά με τη σύντροφό του στο Παρίσι.

«Κράτα με σφιχτά, μην με αφήσεις ποτέ. Ευχαριστώ που συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι την οικογένειά μας, σ’ αγαπώ. Πονά όταν πονάς αυτούς που αγαπάς», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος επιθετικός των Παριζιάνων, στην «ανοιχτή» ερωτική εξομολόγηση προς τη Γουάντα Νάρα, που προς το παρόν διατηρεί σιγή ιχθύος.

Δείτε τις εν λόγω δημοσιεύσεις:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς