24.2 C
Athens

Ο Γιάννης αποθέωσε τον Θανάση: «Είναι υπερπολύτιμος, χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου!»

Οι Μπακς επικράτησαν δίχως να αντιμετωπίσουν προβλήματα με 127-104 των Νετς και έδειξαν από νωρίς ότι ούτε φέτος αστειεύονται για τον τίτλο, ψάχνοντας πλέον ένα ιστορικό για τους ίδιους Repeat!

https://athlosnews.gr/baks-nets-127-104-oi-archontes-ton-dachtylidion-edeixan-apo-noris-tis-orexeis-tous-vid/

Με μπροστάρη τον τρομερό Γιάννη, που άγγιξε το triple-double και με τον Θανάση να προσφέρει φοβερή ενέργεια και το highllight της βραδιάς με την τάπα στον Χάρντεν, τα «Ελάφια» έκαναν ένα ονειρεμένο ξεκίνημα και πλέον ατενίζουν το… αύριο της χρονιάς με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Γιάννης ύμνησε τον αδερφό του, Θανάση, λέγοντας πως «αυτό που κάνει στο παρκέ είναι πάντα υπερπολύτιμο για την ομάδα του, μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο γήπεδο αυτό που κάνει πολύτιμο τον Θανάση είναι ότι προσπαθεί να κλέψει μπάλες, να πάρει ριμπάουντ, να παίξει άμυνα στον καλύτερο αντίπαλο επιθετικό και γενικά να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει», ανέφερε αρχικά ο «Greak Freak» και πρόσθεσε.

«Αυτό κάνει μία ομάδα. Αυτό χρειαζόμαστε από αυτόν να κάνει. Βγαίνει στο παρκέ και αρπάζει την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου και είναι μέλος μιας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Και οι δύο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς