21.4 C
Athens

Το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο χέρι του MVP! (vid)

Μπορεί οι Μπακς να περίμεναν για αυτή τη στιγμή… μόλις 50 χρόνια, αλλά η αναμονή άξιζε και η επιβράβευση ήταν εκτυφλωτική!

Οι πρωταθλητές του NBA φόρεσαν τα ξημερώματα, λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τους Νετς, το δαχτυλίδι που τους επιτρέπει να αποδεικνύουν στο… δάχτυλό τους την κυριαρχία τους στη σεζόν 2020-2021.

Σε μια άκρως εορταστική βραδιά στο Fiserv Forum, οι παίκτες των Μπακς παρέλαβαν το πολύτιμο δαχτυλίδι τους, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες. Το γήπεδο κόντεψε να… πέσει όταν, τελευταίος πλην καλύτερος, βγήκε από τα αποδυτήρια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με την ιαχή «MVP», που τον συνοδεύει σε κάθε του εμφάνιση με τη φανέλα του Μιλγουόλι, ο Greek Freak φόρεσε το βαρύτιμο δαχτυλίδι, λες και τον περίμενε μια ζωή. Έπειτα, μαζί με τους συμπαίκτες του και τον αδερφό του, Θανάση, είδε συγκινημένος να αποκαλύπτεται στον ουρανό του γηπέδου το λάβαρο του πρωταθλητή, λίγο πριν βάλει την… μπέρτα του και βάλει μπρος για άλλη μια σεζόν ως MVP, αυτή τη φορά έχοντας ως στόχο την υπεράσπιση του τίτλου του NBA…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς