21.4 C
Athens

Σε πολύ καλό δρόμο ο Ολυμπιακός, 9-9 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο σε δυνατό φιλικό

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 9-9 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο στο πολύ δυνατό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Παπαστράτειο, στα πλαίσια της κοινής προετοιμασίας μεταξύ των δυο ομάδων οι οποίες πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο και θεαματικό παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και ήταν αυτοί που έλεγχαν το ματς σε όλη τη διάρκεια του, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ μέχρι και με τρία γκολ. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, οδηγούσε στο σκορ μέχρι και 33″ πριν τη λήξη, όταν ισοφάρισαν για μια και μοναδική φορά οι Ιταλοί στο τελικό σκορ.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάρκο Μπίγιατς ο οποίος κατέγραψε πολλές και εντυπωσιακές επεμβάσεις, με τον Ολυμπιακό να παίρνει συνολικά πολύ καλό βαθμό στο δυνατό τεστ.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γιάννης Φουντούλης με 3 τέρματα, ενώ με 2 ακολούθησαν οι Κολόμβος και Χρυσοσπάθης. Για τους Ιταλούς πρώτος ήταν ο Ντι Φούλβιο με 3, ενώ ο Γιούνγκερ είχε 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟ ΡΕΚΟ 9-9

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 3-3 , 2-2, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Ράντοβιτς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 1, Χρυσοσπάθης 2, Κολόμβος 2, Σύρμας, Γκίλλας

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 3, Ζαλάνκι 1, Φιλιόλι, Γιούνγκερ 2, Κανσελά, Πρεσούτι, Ετσενίκε 1, Ίβοβιτς, Βελότο, Αϊκάρντι 1, Λόντσαρ 1, Νέγκρι

Θ. ΒΛΑΧΟΣ: «Πιο έτοιμη η Προ Ρέκο, ανταποκριθήκαμε αρκετά καλά»

«Ένα πολύ-πολύ ωραίο παιχνίδι. Αυτό θέλαμε από την Προ Ρέκο, από τη στιγμή που ήρθε εδώ. Ήταν ένα ματς δυνατό, με τρομερές μάχες, εκνευρισμό, με καταστάσεις παιχνιδιού. Είναι αυτό που θέλαμε. Ανταποκριθήκαμε αρκετά καλά. Η Προ Ρέκο είναι πιο έτοιμη από εμάς σε πολλά σημεία. Είχαμε μεγάλη θέληση για να κερδίσουμε. Είναι κάτι που μας λείπει καθημερινά κάτι που χρειαζόμαστε να κάνουμε προπόνηση και σε αυτό. Όσοι παρακολούθησαν το ματς, έμειναν ευχαριστημένοι. Η προετοιμασία συνεχίζεται. Η εμφάνιση δείχνει πως έχουμε δυνατότητες αλλά δεν είμαστε έτοιμοι για να έχουμε τέτοια παιχνίδια συνεχόμενα και ο όμιλός μας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τόσο δύσκολος, με πολλές καλές ομάδες. χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε καλό ρυθμό συνεχόμενο και όχι με σκαμπανεβάσματα», ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων ο κόουτς των Ερυθρολεύκων, Θοδωρής Βλάχος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς