28 C
Athens

Ελ Αραμπί και Εμβιλά έκλεισαν το μάτι στον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε δύο μέρες (21/10) την Άιντραχτ Φρανφούρτης και ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει τα πλάνα του έχοντας πολλούς ευχάριστους πονοκεφάλους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κατά πάσα πιθανότητα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βαλμπουενά  όμως την Κυριακή είδε τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Γιαν Εμβιλά να κάνουν δυναμική επιστροφή στο ματς με τον ΠΑΣ και να θέτουν γερή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του αγώνα της Γερμανίας.

Ο Μαροκινός στράικερ πέτυχε το νικητήριο γκολ και γενικά έδειξε ότι έχει βρει τον καλό του εαυτό και κερδίζει τη μάχη της… ενδεκάδας από τον Τικίνιο. Φυσικά για τον Ελ Αραμπί δεν χρειάζονται δεύτερες σκέψεις αφού στα χρόνια της παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι της χώρας έχει δείξει ότι η επαφή του με το γκολ είναι εξαιρετική, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Όσο για τον Εμβιλά; Το παιχνίδι του είχε λείψει στους Ερυθρόλευκους που στο πρόσωπό του βρίσκουν τον άνθρωπο που κόβει τα πάντα στη μεσαία γραμμή και από τα πόδια του ξεκινούν σχεδόν όλες οι φάσεις της ομάδας.

Η πληθωρική παρουσία του Εμβιλά ήταν ορατή και στα Ιωάννινα αφού ο Γάλλος μπήκε ως αλλαγή και άλλαξε την εικόνα της ομάδας του. Ο Γιαν Εμβιλά είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Μαρτίνς που στηρίζει πολλά πάνω του και τον εμπιστεύεται τυφλά.

Τόσο αυτός, όσο και ο Ελ Αραμπί δείχνουν να κερδίζουν ξανά τη θέση τους στην ενδεκάδα. Μην ξεχνάτε ότι διανύουμε μια απαιτητική σεζόν και ο Μαρτίνς θέλει να έχεις όσους περισσότερους ετοιμοπόλεμους παίκτες μπορεί για να αλλάζει πρόσωπα και σχήματα.

Η επιστροφή των δύο, του έλυσε τα χέρια για τα καλά…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς