16.2 C
Athens

Γρηγορίου: Χάσαμε τη φάση της χρονιάς και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις λοιπές ευκαιρίες μας

Η Λαμία εξακολουθεί να μην μπορεί να κερδίσει παιχνίδι στην έδρα της και μετά τη νέα ήττα από την Άρη (0-1) «φλερτάρει» από νωρίς με τις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης.

Οι Φθιώτες έχουν βυθιστεί στον προβληματισμό, ωστόσο θα μπορούσαν να αποφύγουν τη σημερινή γκρίνια, εφόσον ο Καραμάνος έβρισκε δίχτυα στη φάση του 61ου λεπτού, στο «ριμπάουντ» μετά το σουτ του Νούνιες στο δοκάρι. Μία φάση την οποία, ο Μιχάλης Γρηγορίου, συμπεριέλαβε από τώρα στα highlight της χρονιάς. Και όχι αδίκως…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Λαμίας λίγο μετά τη λήξη:

«Καταρχήν δεν έχω δει την φάση και δεν έχω άποψη αν ήταν δίκαια ή όχι η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε. Δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία σήμερα, αλλά το δικό μας κομμάτι. Ήμουν εξήντα λεπτά με παίκτη λιγότερο», ανέφερε αρχικά ο Γρηγορίου και πρόσθεσε:

«Αλλάξαμε σχηματισμό νωρίς, είχαμε την ευκαιρία η οποία σίγουρα θα είναι στα highlight της χρονιάς, ενδεχομένως εκεί να άλλαζε όλη η εικόνα του παιχνιδιού. Απέναντι στον Άρη δεν θα σου δοθούν τέτοιες ευκαιρίες, εμάς μας δόθηκε και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Μόνο συγχαρητήρια στα παιδιά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς