19.9 C
Athens

Ηρακλής: Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Σκουρτόπουλος, πρώτο φαβορί ο Γιατράς

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποτελεί κι επίσημα, από χθες, παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή και σήμερα Δευτέρα (18/10) βρέθηκε στην προπόνηση του «Γηραιού» προκειμένου να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός «πλήρωσε» την ήττα από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο και μετά από σχεδόν 8 μήνες είπε αντίο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πλέον, οι «κυανόλευκοι» θα πορευθούν με τους Παντελή Μπούτσκο και Σωτήρη Καραποστόλου στον επικείμενο αγώνα με την Μπασάκτσεχιρ για το Europe Cup και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Μάκη Γιατρά, που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την πολύ θετική και πολυετή παρουσία του στον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Υπό την επίβλεψη του Παντελή Μπούτσκου και του Σωτήρη Καραποστόλου πραγματοποιήθηκε η σημερινή (18/10) προπόνηση του Ηρακλή, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Bahcesehir Koleji (20/10, 20:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup.

Οι “κυανόλευκοι” θα προπονηθούν αύριο (19/10) μια φορά, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρέθηκε σήμερα (18/10) στο Ιβανώφειο, πριν την προπόνηση και αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς