21.7 C
Athens

Κούγιας: Το αυτοκίνητό μου ήταν ίδιο με του Mad Clip – Αν χτυπούσα σε κολώνα μπορεί να μη ζούσα (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σε πρωινή εκπομπή για το ατύχημά του το Σάββατο, όταν πηγαίνοντας προς την Λάρισα, το αυτοκίνητό του έπεσε σε λίμνη νερών.

Ο  γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι το αυτοκίνητό του ήταν ίδιο ακριβώς με του Mad Clip και ότι έχασε τον έλεγχό του όταν βρέθηκε ξαφνικά σε λίμνη νερών, ρίχνοντας ευθύνες στην Εθνική Οδό.

«Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Μου έσωσε τη ζωή. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία» είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Είναι ένα αυτοκίνητο 4χ4, ίσως το ασφαλέστερο στην κατηγορία του. Πήγαινε με 2.500 στροφές, πρόσεξα πάρα πολύ. Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό».

«Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο με του Mad Clip. Αν είχε δένδρο ή κολώνα και χτύπαγε πλάγια εκεί δεν έχεις ασφάλεια από αερόσακους και μπορείς να χάσεις τη ζωή σου» δήλωσε συγκλονισμένος ο Αλέξης Κούγιας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς