20.9 C
Athens

Non stop το καλοκαίρι ο ΣΚΑΪ

Χωρίς διακοπή θα συνεχιστούν οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Ο ΣΚΑΪ δεν σκοπεύει να… χαλαρώσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και έτσι αποφάσισε -όπως κάνει, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια- να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του χωρίς διακοπή.

Στο κανάλι του Φαλήρου θα συνεχιστούν κανονικά οι ενημερωτικές εκπομπές και στη διάρκεια του καλοκαιριού με τα πρόσωπα που κρατούν το πρόγραμμα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν να είναι στις επάλξεις μέχρι τέλος Ιουλίου.

Τον Αύγουστο θα πάρουν τη θέση τους άλλοι δημοσιογράφοι του σταθμού, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Υποφάντης, Νίκος Ανδρίτσος, Γιάννης Πιτταράς χωρίς, ωστόσο, να έχει γνωστοποιηθεί η ζώνη, στην οποία θα βρίσκεται ο καθένας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το typologies.gr το κανάλι θα φροντίσει και για την καλοκαιρινή ψυχαγωγία του κοινού με ένα νέο παιχνίδι που θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούλιο. Θα είναι άκρως καλοκαιρινό, στο στιλ του παλιού Wipe Out και οι συμμετέχοντες θα κληθούν να πάρουν μέρος σε δοκιμασίες που θα λαμβάνουν χώρα στη θάλασσα.

Πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα προβάλλεται καθημερινά ο δεύτερος κύκλος της τουρκικής σειράς «Kara Sevda», ενώ τα Σαββατοκύριακα θα προβάλλεται ένα γυναικείο μαγκαζίνο, που θα παρουσιάζει η γνωστή γυμνάστρια από το Survivor 1, Ειρήνη Κολλιδά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς