16.7 C
Athens

Μετράει τις πληγές του Νέου Ρυσίου ο Άρης

Οι προπονητικές εγκαταστάσεις του Άρη στο Νέο Ρύσιο «βυθίστηκαν» από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε στην ευρύτερη περιοχή το καιρικό φαινόμενο «Μπάλλος» και οι Κιτρινόμαυροι, πέρα από τις τεράστιες οικονομικές απώλειες (αγγίζουν τις 400.000 ευρώ), έχουν πολύ δρόμο για να χτίσουν από την αρχή το «στολίδι» τους σε μία περίοδο που δεν υπάρχει ο χρόνος και η υπομονή για να γίνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης, καταστράφηκαν όλα τα μηχανήματα, οι σάουνες και οι κρυοσάουνες, τα όργανα γυμναστικής, τα αποδυτήρια ντουλάπες, τα δάπεδα κι ότι άλλο υπήρχε μέσα.

Μια ζημιά, η οποία με μία πρώτη εκτίμηση υπολογίζεται στα 400.000 ευρώ, αλλά θα γίνει σίγουρα μια λεπτομερής καταμέτρηση για την καταγραφή της πλήρους εκτάσεως της εντός της επόμενης εβδομάδας.

Πλέον, είναι δεδομένοι ότι οι Κίτρινοι του Άκη Μάντζιου θα προπονούνται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τουλάχιστον μέχρι τις αρχές της νέας χρονιάς, καθώς θα χρειαστεί χρόνος και μία πιο αξιόπιστη κατασκευαστική δομή, προκειμένου να επιστρέψει στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, όπου και βρίσκεται μόνιμα εδώ και 5 χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες από το μέρος:

Ζημιές στο Νέο Ρύσιο
Ζημιές στο Νέο Ρύσιο

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς