24 C
Athens

Εβρά: Τι έκανε πέρυσι ο Μέσι για να αξίζει τη Χρυσή Μπάλα;

Ο παλαίμαχος Γάλλος αμυντικός, Πατρίς Εβρά, έχει… μπουχτίσει με το να βλέπει τον Λιονέλ Μέσι να κερδίζει τη Χρυσή Μπάλα, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, φέτος, πρέπει καταλήξει σε έναν εκ των Ζορζίνιο – Καντέ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν με την Τσέλσι και τις εθνικές τους ομάδες.

Ο πρώην μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε δηλώσεις του στο ESPN, υπογράμμισε πως την περσινή σεζόν ο Μέσι κατέκτησε μόνο το Κόπα Αμέρικα με την εθνική Αργεντινής, επίτευγμα που δεν αρκεί από μόνο του για να του χαρίσει το βαρύτιμο προσωπικό τρόπαιο.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Παρί διεκδικεί φέτος την έβδομη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, όμως οι μνηστήρες είναι αρκετοί και έρχονται για να κατακτήσουν αυτό που στερήθηκαν πέρυσι ελέω κορωνοϊού. Φυσικά ο πρώτος που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στη Bundesliga με τη φανέλα της Μπάγερν.

Αναλυτικά οι επίμαχες δηλώσεις του Εβρά για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας στη φετινή διαδικασία:

«Κατά την γνώμη μου αυτή η Χρυσή Μπάλα πρέπει να καταλήξει είτε στον Καντέ, είτε στον Ζορζίνιο. Βαρέθηκα να βλέπω τον Μέσι να παίρνει την Χρυσή Μπάλα. Για ποιο λόγο να το πάρει; Τι έκανε την περσινή σεζόν; Εντάξει, πήρε το Copa America. Με την Μπαρτσελόνα όμως για πείτε μου τι ακριβώς έκανε, τι κατέκτησε;».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς