27.3 C
Athens

Αυτό είναι το όνειρο του Στέλιου Γιαννακόπουλου – Το αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Βρετανία

Το ‘όνειρό του να γίνει προπονητής σε ομάδα της Αγγλίας, αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε Βρετανικό ΜΜΕ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για τη θητεία του στο αγγλικό πρωτάθλημα με την Μπόλτον, αλλά και για την κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδας.

«Η φιλοδοξία μου είναι κάποια στιγμή να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία, να κοουτσάρω παίκτες υψηλού επιπέδου και να κατακτήσω τίτλο στο Νησί», δήλωσε αρχικά ο 47χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής, επισημαίνοντας ότι έχει ήδη προχωρήσει και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τα διπλώματα προπονητικής.

Ο Γιαννακόπουλος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Μπόλτον «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία μου στον συγκεκριμένο σύλλογο. Υπήρχαν συμπαίκτες μου με μεγάλο ταλέντο όπως ο Οκότσα και άλλοι».

Για τη συνεργασία του με τον Σαμ Αλαρντάις είπε: «Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Διατηρούμε επαφές ακόμη και σήμερα, έχουμε συχνή επικοινωνία».

Τέλος αναφέρθηκε στο έπος του 2004 και την προσωπικότητα που υπήρχε σε εκείνη την ομάδα και σε κάθε μέλος του επιτελείου της.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς