23.3 C
Athens

Μίσιτς: Θα μπορούσε να δώσει περισσότερα χρήματα για να με κρατήσει ο ΠΑΟΚ…

Για το σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας του στον ΠΑΟΚ, που έληξε άδοξα, μίλησε ο Γιόσιπ Μίσιτς.

Ο Κροάτης μέσος, που στο σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, υποστήριξε πως το ποδόσφαιρο που έπαιξε στον ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο της μέχρι τώρα καριέρας του, ενώ έριξε και τα… βέλη του προς τη διοίκηση των Ασπρόμαυρων που δεν έβαλαν ποτέ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίσιτς σε μέσο της πατρίδας του:

«Ήταν πολύ ωραία για μένα στον ΠΑΟΚ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εκεί. Όλα εντός και εκτός ήταν εξαιρετικά για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δυνατό εκεί, υπάρχουν πολλοί οπαδοί», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση για να προσθέσει αναφορικά με την αγωνιστική του κατάσταση.

«Δεν υφίσταται πλέον κανένα θέμα, κάθε έξι μήνες περνάω από τους απαραίτητους ελέγχους αλλά δεν με πειράζει. Νομίζω ότι δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο, θα έλεγα 10% κάτω από αυτό που έδειξα στον ΠΑΟΚ».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην αγοράσει τα δικαιώματά του, είπε: «Προέκυψε το ζήτημα με την ασθένεια αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν θέμα ρήτρας. Ίσα ίσα πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε εκείνη την περίοδο να δώσει πολλά περισσότερα δεδομένης της αγωνιστικής μου παρουσίας…».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς