23.5 C
Athens

Τσμόκι – Περιστέρι 87-85: Επέστρεψε από το -18 αλλά «λύγισε» στην παράταση

Πόσο κρίμα. Στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στους ομίλους του FIBA Europe Cup, το Περιστέρι κυνήγησε ένα μπασκετικό θαύμα στο Μινσκ απέναντι στην τοπική Τσμόκι, μετά το -18 της τρίτης περιόδου, ωστόσο ξέμεινε από δυνάμεις, ιδέες και κυρίως τύχη στην παράταση, φεύγοντας με την ήττα από τη Λευκορωσία.

Περισσότερα σε λίγο…

Το Περιστέρι μπήκε με το… αριστερό στη νέα σεζόν του Europe Cup, καθώς σε ένα ματς που έδειχνε να είναι στα μέτρα του απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ, «θόλωσε» στα κρίσιμα σημεία, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στην παράταση (87-85).

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου είχε σε μεγάλη βραδιά τον Πέτεγουεϊ που σταμάτησε τους 20 πόντους, αλλά και τους ΜακΚρί – Μπράουν που είχαν από 14 έκαστος, ωστόσο πλήρωσε την πολύ κακή εικόνα της στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο, όπου οι γηπεδούχοι ξέφυγαν μέχρι και με 18 πόντους.

Οι Περιστεριώτες ναι μεν άγγιξαν μία μεγάλη ανατροπή στο τέλος, αλλά η κούραση από την υπερπροσπάθεια της τέταρτης περιόδου έκανε την εμφάνισή της στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, εκεί όπου η ομάδα του Μινσκ «καθάρισε» το ματς κυρίως χάρη στην ευστοχία της στις βολές.

Τελικό σκορ 87-85 στις λεπτομέρειες και ταξίδι επιστροφής με γκρίνια και ανάγκη βελτίωσης ενόψει των επόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-25, 46-40, 70-56, 77-77 (κ.δ.), 87-85.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς