24.5 C
Athens

Κυριακίδης: «Πάμε για αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη»

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο θα παίξει ο ΟΦΗ σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Κυριακίδης

Ο Παύλος Κυριακίδης άφησε τον Ατρόμητο για να φορέσει τη φανέλα του νεοφώτιστου στα μεγάλα σαλόνια ΟΦΗ, έχοντας ως στόχο να κάνει μια αξιόλογη πορεία και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος βρίσκει τους «Ομιλίτες» να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με τον 27χρονο μέσο να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι λέγοντας πως «όλες οι ομάδες τις πρώτες 1-2 αγωνιστικές δεν θα είναι 100% έτοιμες. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι και ο στόχος μας είναι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: «θα είναι ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί».

Για το στόχο του ΟΦΗ: «η ομάδα φέτος επιστρέφει και ο στόχος είναι να κάνει μια αξιόλογη πορεία και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία».

Για το πρώτο γκολ που έβαλε με τη φανέλα του ΟΦΗ στο τελευταίο φιλικό με τον Εργοτέλη:«Το χάρηκα, γιατί ήταν το πρώτο έστω και σε φιλικό ματς. Είναι όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις. Εύχομαι να σκοράρω και στα επίσημα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το δικό του στόχο, με τη φανέλα του ΟΦΗ:«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα είμαι πάντα έτοιμος για να προσφέρω τη βοήθεια μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς