23.5 C
Athens

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ο Λούκας Ερναντές, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία!

Σοβαρά μπλεξίματα με το νόμο για τον Λούκας Ερνάντες. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Nations League με την εθνική Γαλλίας, ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει ποινή μονοετούς φυλάκισης από το 32ο Δικαστήριο της Μαδρίτης, λόγω ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας πίσω στο 2010, εις βάρος της πρώην γυναίκας του.

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός κατηγορείται για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που είχε θέσει η πρώην σύντροφος του το 2017, την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και μετά τη νέα κλήση του από τις δικαστικές αρχές της Μαδρίτης αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες για παραβίαση του νόμου και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πλέον, καλείται να δώσει το «παρών» στο Δικαστήριο της Μαδρίτης στις 19 του Οκτώβρη και σύμφωνα με την ισπανική «AS» κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση ενός έτους.

Θυμίζουμε ότι ο Ερναντές είχε κατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά, υπό την επήρεια αλκόολ, κατά της πρώην συζύγου του και το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Αουρέλια (πρώην σύντροφος του παίκτη) στις Αρχές δύο μήνες νωρίτερα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς