23.3 C
Athens

Παραΐμπα: Αναλύσαμε όσα πρέπει να βελτιώσουμε, ελπίζουμε πως θα φύγουμε με νίκη από το Μινσκ

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Λευκορωσία για τον αυριανό (14/10, 18:00) επαναληπτικό με τη Μινσκ στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Μετά τη νίκη με 3-2 στο «Μ. Μερκούρη» του Ρέντη, η ομάδα του Ζιλ Κουτίνιο θέλει πάση θυσία νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ενώ τη βολεύει και η ήττα με 3-2 σετ αρκεί να συνδυαστεί με νικηφόρο χρυσό σετ για να έρθει η πρόκριση στον τελευταίο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η εκ των πρωταγωνιστριών στην πρώτη νίκη απέναντι στην ομάδα από τη Λευκορωσία, Μαρί Παραΐμπα, υποστήριξε πως οι Ερυθρόλευκες πάνε διαβασμένες για τη ρεβάνς και τόνισε πως παρότι η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα φύγει με τη νίκη.

«Έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό και περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Μινσκ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένες και να παίξουμε σαν σύνολο, όπως κάναμε πολύ καλά στο προηγούμενο ματς. Έχουμε αναλύσει το βίντεο της πρώτης αναμέτρησης και έχουμε δει ποια σημεία του παιχνιδιού μας πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να φύγουμε από τη Λευκορωσία με μία ακόμα νίκη», ανέφερε στις δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς