24.6 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ: «Πάνοπλος» για να σφραγίσει την πρόκριση με Μλάντοστ

Με μοναδικό στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση στο β’ προκριματικό γύρο του Champions League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται τη Μλάντοστ την Τετάρτη (13/10, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που απέκτησαν με την καθαρή νίκη (3-0) στη Βοσνία και χρειάζονται δυο σετ, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Πάβλε Πέριτς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Δημήτρη Εφραιμίδη.

Ενόψει της αναμέτρησης με την Μλάντοστ, ο διαγώνιος του Ολυμπιακού, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μλάντοστ, πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να πραγματοποιήσουμε ανάλογη και καλύτερη εμφάνιση από αυτή στη Βοσνία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο μας να πιστέψει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά το πρώτο ματς. Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στον κόσμο μας και ανυπομονούμε να νιώσουμε ξανά μετά από τόσο καιρό, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς