18.8 C
Athens

Σουλούκου: Κριστιάνο στον Ολυμπιακό; Ποτέ δεν ξέρεις με τον Μαρινάκη!

Η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρολεύκους και τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της στην ιταλική Tuttosport.

Η Σουλούκου βρέθηκε στην Ιταλία για την ψηφοφορία του κορυφαίου νέου ποδοσφαιριστή της χρονιάς (Golden Boy), καθώς βρίσκεται στην αρμόδια επιτροπή της UEFA και παραχώρησε συνέντευξη σε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, υμνώντας τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το αν οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν ένα ανάλογο μεταγραφικό μπαμ, όπως του Ριβάλντο μία δεκαετία νωρίτερα, φέροντας έναν εκ των Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα, η ίδια απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις! Στον Ολυμπιακό δεν έχουμε ταβάνι».

Αναλυτικά ένα μέρος της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης της Σουλούκου στην «TuttoSport»:

Σε ερώτηση για τον Μουρίνιο και τον Μαρτίνς είπε: «Είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο μίστερ Νο 1. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι επιτυχία στη Ρόμα. Εμείς, ωστόσο, από τότε που διορίστηκα γενική διευθύντρια στον Ολυμπιακό, το 2018, έχουμε ένα άλλο Πορτογάλο προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς. Και μαζί του έχουμε καταφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Πραγματικά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους προπονητές για τον Ολυμπιακό».

Επομένως, Μέσι η, Κριστιάνο για να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό; Είναι πιθανό;

«Ποτέ δεν ξέρεις! Ο πρόεδρος Μαρινάκης αγαπάει τον Ολυμπιακό και δεν θα σταματήσει ποτέ να βελτιώνει το σύλλογο. Δεν έχουμε περιορισμούς και ταβάνι στον Ολυμπιακό. και το βασικό μας μότο είναι ένα-συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ειδικά, πάντως, για τον Κριστιάνο, έχω τη φανέλα του σπίτι μου!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς